Døgnvagt - ring nu på

Tlf. +45 97 22 35 44

OM VIRKSOMHEDEN

Herning Låseservice har mærket en markant udvikling siden 1992, hvor Morten Gadegaard købte, den dengang 15 år gamle virksomhed. Virksomheden blev grundlagt i 1977, som en traditionel låsesmedeforretning.

Herning Låseservice er i dag en højteknologisk virksomhed indenfor både sikkerhedslåsesystemer og elektronisk aflåsning til såvel erhvervslivet som private hjem.

Arbejdsopgaverne spænder vidt fra mekanisk sikring til avancerede adgangskontrolsystemer, montering af el-låse, automatiske dørlukkere, dørtelefoner.

Herning Låseservice er ISO9001 certificeret og rangerer dermed højest på Rukos liste over samarbejdspartnere - partner med ”Guld” status. For ganske nyligt er Simons Voss blevet en del af produktporteføljen i adgangskontrolsystemer. Læs mere herom under produkter/elektroniske låse.

Vores stab af kompetente veluddannede sikringsspecialister og montører er klar til at betjene dig døgnet rundt.

ERHVERVS- OG PROJEKTRÅDGIVNING

HERNING LÅSESERVICE konsulenter står til rådighed for vores professionelle kunder med et totalkoncept i forbindelse med beslåning af døre i nybyggeri.

Læs mere...

GARANTIORDNING

Det kan ske, at en kunde og en DLF-låsesmed går fejl af hinanden, eller at der opstår andre grunde til utilfredshed med udførelse eller prisbereg- ning af et låse- og sikringsarbejde. Når De har valgt et A-medlem i Dansk Låsesmede Forening, er De uden omkostninger sikret adgang til i givet fald at få Deres klage vurderet af en uvildig instans, nemlig DANSK LÅSESMEDE FORENINGs KLAGENÆVN

Læs mere...

LEJE AF LOKALER

Vi har 100 kvm adm. lokaler og 100 kvm lager til udlejning

pr. 1. juli 2017. Ring til os på + 4597223544 og hør nærmere.